Om os:

Sauna 85 er en mobil sauna med plads til 20 personer. Vi leverer Saunagus i København og omegn. Man kan enten booke enkelte billetter via vores Bookingsystem, eller man kan leje hele vognen til events. I Sauna 85 fokuserer vi på at give vores gæster en pause fra hverdagen, hvor de kan nyde varmen, kulden, og duften af æteriske olier. Vi kalder det en tvungen mediation, hvor krop og hoved taler samme sprog.

Vores mission er, at være et positivt boost for alle vores gæster ift. deres helbred, stressniveau, mentale tilstand og generelle glæde i livet. Vi startede Sauna 85 for at give flere mennesker muligheden for at opleve fordelene, som vi selv har stor gavn af. 

Sauna_sunset
Sauna 03

Sauna 85 vil bringe Saunagus tættere på dig. Det skal være nemmere at få adgang til en sauna. Hos Sauna 85 kræver det ikke medlemskab. Du kan altid booke en Gus direkte i vores kalender, hvor og hvornår det passer dig. Vi forsøger at være til stede i hele København, fra Østerbro til Dragør. Vi er altid åbne for nye lokationer, så kontakt os gerne, hvis du har en gylden perle ud mod vandet. 

Vi har oplevet at Saunagus giver utrolig mange fordele for os.

En Gus kan hjælpe med at skabe ro i sindet. Man lader tankerne flyde og får mere mental kapacitet og overskud. Kombinationen af varmen vs. kulden, duftene og musikken, sætter alt på pause. I en stresset hverdag, fungerer en Gus som et utroligt stærkt værktøj til at opnå mere tryghed og rolighed. Et safepace, hvor man er i fuld kontakt med sin krop. 

Vi kalder det “tvungen meditation”. På en dårlig dag, kan en Saunagus skabe “et ekstra liv” eller give dagen en “ekstra chance”. 

Saunagus har været en af de største gaver i vores liv. Vi startede Sauna 85, for at give denne gave videre.

Jonas, som er Gusmesteren har dyrket Saunagus i 8 år og har været Gusmester i +3 år. 

IMG_6388

Booking og events:

Jonas_gusmester

Hvis du vil være gusmester:

Book Saunagus

1 billet: 200 DKK
5 klip: 800 DKK
10 klip: 1500 DKK

Husk at medbringe håndklæde, drikkedunk og evt. badesko 🙂

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv direkte til August, på august@sauna85.dk

Hvad skal du medbringe?

OBS: man ikke kan få refunderet billetter, men hvis man er forhindret i at møde op, kan man sælge sine billetter videre til en anden.

Events

For booking af events,

skriv til august@sauna85.dk eller ring på +45 31 19 73 75

  • Private events (fødselsdage, julefrokost, nytårsdyp etc.)
  • Firmaevents
da_DKDK

Ved brug af Sauna85 tjenester, accepterer du Handelsbetingelser og Privatpolitik.