Hvad er Saunagus?

Saunagus er en form for aromaterapi i en Sauna. En Gusmester blander vand med æteriske olier, og hælder på de varme sten. Derefter spreder Gusmesteren duften og varmen i saunaen ved at svinge et håndklæde eller en vifte. Dette skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Vi kalder det for en “tvungen mediation”. 

 

En Saunagus, varer ca. 75 minutter inkl. pauser. Her vil vi holde 3 runder á 12 minutter + pauser mellem alle runder på ca. 8 minutter. 

 

I Sauna 85 benytter vi kun æteriske olier og forsøger at planlægge den perfekte kombination af dufte. Vi bruger også musik i vores Saunagus, for at skabe den bedst mulige oplevelse.

Lady 01

Hvor bliver der afholdt Saunagus?

Vi holder Saunagus på forskellige lokationer rundt i København. Fx ved Svanemøllen, Refsahaleøen og Sydhavn. Du kan altid se hvor der bliver afholdt Gus i vores Bookingkalender. 

Hvad skal man medbringe?

Man skal medbringe badetøj, drikkedunk og håndklæde og så sørger vi for resten. Hvis man har glemt håndklæde, kan man leje et af os.

Book Saunagus

Husk at tjekke afdeling/adresse : )

Hvad skal du medbringe?

OBS: man ikke kan få refunderet billetter, men hvis man er forhindret i at møde op, kan man sælge sine billetter videre til en anden.

Events

For booking af events,

skriv til jonas@sauna85.dk eller ring på +45 31 19 73 75

  • Private events (fødselsdage, julefrokost, nytårsdyp etc.)
  • Firmaevents
da_DKDK

Ved brug af Sauna85 tjenester, accepterer du Handelsbetingelser og Privatpolitik.